dagje zoo Paramaribo met de kids
Door: christinedekorte
Blijf op de hoogte en volg Christine
10 December 2011 | Suriname, Paramaribo
Wat heb ik een leuk dagje achter de rug, een dag waar ik met een super tevreden gevoel op terug kijk.
Vandaag ben ik samen met Iris ( een meisje die ook vrijwilligerswerk doet ) en 3 kids naar de zoo gegaan! Na school hebben we de 3 jongens opgehaald, ze stonden al te popelen van ongeduld. Toen we eenmaal in de taxi zaten begonnen ze al te glunderen. Richting de zoo zijn we eerst nog langst de supermarkt gereden om lekkere dingen in te kopen. Hmm dat gaat er bij hun wel in, aangezien ze maar 1 broodje per dag krijgen plus een bordje rijst. En vaak hebben ze niet is genoeg, maar ach dan heb je pech het maakt hun niets uit. Toen we in de zoo waren hebben we daar lekker rond gewandeld en de dieren bekeken, de jongens hebben zich prima vermaakt in de speeltuin. Oh wat was het een fijne dag en wat hebben ze genoten, je zag het zomaar van hun kopjes afstralen. Ook hadden we Isea mee genomen de jongen die voor het eerst tegen mij had gepraat, en ja ook vandaag heeft hij weer wat gepraat, en zelfs heel veel gelachen. Wat ik nog nooit had gezien! Als afsluiter zijn we lekker bij poffertjes en pannenkoeken gaan eten, dat vonden ze alle 3 echt super leuk, wat hebben ze gesmuld van hun pannenkoek. Terug naar huis in de taxi vielen ze ook alle 3 in slaap. Liefst wilde ik ze alle 3 mee nemen en nooit meer terug brengen, ik vond het wel even een rottig momentje na zo een leuke dag, om hun weer terug te brengen. ( ze wilde helaas ook niet de taxi uit waar ik al bang voor was ) ik ben de laatste maanden echt zo veel van die kinderen gaan houden dat ik het echt nog aardig moeilijk ga krijgen om hun hier achter te laten, te weten dat ze echt geen toekomst hebben, vreselijk! nou morgen is mijn afscheid dag daar heb ik wel super veel zin in, de kinderen ook we gaan er een feestje van maken! hoe het is gegaan horen jullie snel;) bedankt iedereen weer voor die lieve berichtjes kaartjes of op welke manier dan ook, super!
Oja foto's mag ik eigenlijk niet plaatsen dus dat doe ik ook maar niet meer. Jullie mogen in Nederland al mijn foto's bekijken;) en dat zijn er maar 2000 hoor..
Veel liefs uit Suriname
10 December 2011 - 01:38
Ernesto:
Chris, jij vroeg op FB:
weet iemand een site waar ik een foto collage poster kan maken????????????? Ik heb 'n suggestie voor jou: Kijk via google of "Picasa Web Albums" wat is .....succes
10 December 2011 - 02:13
Eva:
Hee,
Echt super leuk!! Zou je nog wel veel vaker willen doen denk ik. Bijzonder van die jongen dat hij praat en lacht!! Wel echt triest dat ze geen toekomst hebben.. Nou heel fijn feest morgen! Volgend weekend hier feest:D
Geniet van de laatste dagen!
XxXx -
10 December 2011 - 07:12
Ons:
Passen ze niet in je koffer Stien?
Schrokken ze van de apen?
10 December 2011 - 07:41
Annelies De Visser:
Nou Stien nog een paar daagjes en dan zien we je weer in Aegte! Geniet nog van die paar dagen daar en goede reis terug. groetjes! -
10 December 2011 - 07:50
Mama:
das toch geweldig hé stien!wat hebben ze genoten,khad er graag bij willen zijn,het zal zeker niet meevallen als je weggaat,maar misschien kan je ooit nog keertje terug,we horen weer wel hoe je afscheid dag was hé,
liefs van het thuisfront. -
10 December 2011 - 07:53
Jochem:
hey
dat is wel leuk met die jongens, ze waren wel blij zeker?
zoiets maken ze nooit meer mee denk ik. maar je gaat al weer bijna naar huis het is niet lang meer maar goed geniet er nog van ook van afscheid feestje
suc6 van jochem -
10 December 2011 - 12:36
Annemieke:
Super Stien! Gaaf dat je je zo inzet voor die kids! Neem er anders ff 1tje voor mij mee? ;)
Maak er een gezellig feestje vandaag! Genietse!
xx -
10 December 2011 - 16:29
Arnebeeke @ :
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stien hoe is het heb je nog iet mee gemaakt of niet maar ik horde en ik een foto van iemant van jou vrienden die opiemant verlieft was of is dat niet zo. he stien ik heb nog niet gehoort iets van het weer heb je nog paarse bliksem mee gemaakt ( wat je zo eng vint) of was het de laatse tijd nog mooi weer? heeeeeeeeeeeeele dike kusjes van arne groejes uit nederland . doeiiiiiiiiiiiiii
10 December 2011 - 20:11
Tante Corrie:
Hoi stien,
Wat heerlijk dat je de jongens zo ziet
genieten,nog fijne dagen!
En alvast een goede reis terug hoor.
liefs ome wim en tante corrie! -
12 December 2011 - 11:31
Wilma:
Jaaa Stien,toch een grotere koffer komen halen bij Duifhuizen, voor die kindjes die je mee terug wilt nemen:)
Een heeele goede terugreis toegewenst hoor.
Liefs Wilma -
12 December 2011 - 13:04
Miek:
nog paar daagjes.... nog even veel genieten he?!
Liefs ons -
12 December 2011 - 13:55
Nellie:
Hee stien
Wat leuk dat verhaal van de jongens in de dierentuin en helemaal super dat je die jongen aan het praten en het lachen hebt gekregen wat lief zeg,
ik vind dat je het super hebt gedaan, het zal niet meevallen als je ze achter moet laten! maar je hebt er veel voor kunnen doen hoor dat geeft een goed gevoel! zeker weten.
alvast een goeie reis trug en zien we je weer op de prelaatweg!!!!!
xx Nellie.
13 December 2011 - 08:28
Mariska V. D.:
Ha,
Wat heb je er van genoten! Super dat je je zo ingezet hebt voor die kinderen. Geniet er nog even van. En een goede reis terug!
Groetjes, van het Dorpsplein.