Vrijwilligerswerk Suriname
Door: christinedekorte
Blijf op de hoogte en volg Christine
16 Augustus 2011 | Nederland, Aagtekerke
18 Augustus 2011 - 09:29
Mirjam Al:
Hoi Christine,
sorry voor mijn late reactie! Ik kijk hier niet veel op! Ik ga in de mozartstraat wonen via stagewonen. Ik ga stage lopen in het st. Vincentius Ziekenhuis. Wie weet tot dan! Ik vertrek volgende week donderdag!
Groetjes, Mirjam -
18 Augustus 2011 - 11:43
Mirjam Al:
leuk dankjewel! laat het maar weten als je in suriname bent! tot dan! -
09 September 2011 - 17:40
Milou:
ik hoop alleen niet dat je vrijwilligerswerk in Nos kasita gaat doen, het is een puinhoop daar, onhygienisch, vrijwilligers worden gewoon gedumpt door organisaties die geld zo maar verdienen
hoop dat je iets leuks vindt
groet -
24 September 2011 - 16:44
Miek:
leuk sis, we gaan je volgen.... benieuwd naar al je belevenissen!!!
kus -
25 September 2011 - 09:25
Kees Overhaart:
ik wou even melden dat klink leuk dat je naar suriname gaat ik heb daar stagere huizen ik ga volgende maand ook daar weer naar toe ik weet niet als je nog een plek zoek ik heb elf kamers drie en vier kamers apartenmenten meschien als je met meer gaat is het wat voor je al in prijs en ook internet
je kan me bellen 0624495600 nou veel plezier en meschien tot kijk groetjesa kees en lies -
25 September 2011 - 18:47
Peter:
Succes meid, we gaan je volgen! We zijn super trots op onze zus :-) -
25 September 2011 - 18:50
Annelies :
he meissie!
Ik ga je cker te weten volgen! het onderste berichtje ( van kees en lies) is waar ik bij in huis heb gezeten. grappig! heel veel succes met alles daar. geniet ook van het mooie binnenland, als het kan lekker veel tripjes doen! je zult cker mensen en dingen hier uit nederland gaan missen maar proberen om dat los te laten en vooral lekker te genieten van de temperatuur, de stortbuien, t relaxte sfeertje, de mensen en hun cultuur en nog vveeeel meer! je doet het maar 1 keer dus alles er uit halen wat er in zit!
succes! liefs Anne -
Heel veel succes he daar! :) -
26 September 2011 - 10:51
Maaike:
hoi christine,
t is nu aftellen voor je!
veel succes he en een goede reis!;) -
26 September 2011 - 15:41
Fannie:
Hoi Christine!
Ik wens je alvast een hele goede reis. Geniet ervan, want de tijd vliegt! Doe alle kids en Tante Lottie heeeeeeel veel groetjes van me!!! Ik zou zeggen: geef alles wat je in huis hebt en onthoud dat je in Suriname bent dus dat alle kleine dingetjes die je kunt doen goed zijn! Daar zijn met een Nederlandse instelling heeft geen zin, maar dat merk je vanzelf wel. Aandacht voor de kids betekent al heel veel!!! Succes en ik ga je zeker volgen!!!
Liefs,
Fannie -
26 September 2011 - 17:36
Mariska:
Hey Christine,
Super leuk om je te volgen:)
Veel suc6 en een fijne tijd!
Groetjes Maris -
26 September 2011 - 17:51
Tante Corrie:
Hoi stien,
Een hele goede tijd toegewenst in
Suriname,we volgen je.
Groetjes ome Wim en tante Corrie
26 September 2011 - 18:30
Mams:
ja,ja stien, het gaat knipperen
hé ! -
26 September 2011 - 19:47
Annelies De Visser:
Eh Stien, ik zal je missen op 't werk! maar heel goed dat je dit gaat doen. Super! We gaan je zeker volgen.
26 September 2011 - 19:59
Christine:
iedereen bedankt voor de reacties ;) -
27 September 2011 - 18:34
Marielle:
Lieve stien...
Ik vind het echt heeel dapper van je wat je gaat doen,,respect! echt waar! Ik wens je een goeie reis en een hele fijne tijd daar..en ik ga je zeker volgen!!
Liefs Mar en Ger -
02 Oktober 2011 - 20:25
Leo:
whaaaaaaaaaaaaaaaa ik ben bijna zenuwachtig voor jou. over 2 dagen zwaai ik je uit chick! -
03 Oktober 2011 - 10:13
Wendell Breslau:
Goede vlucht meisie en doe de groeten aan tante lenny voor me!! -
03 Oktober 2011 - 14:46
Eline J:
Hoi Christine,
Wat leuk dat we je kunnen volgen via de site.
Een hele goede reis toegewenst!
En een fijne tijd in Suriname!
Succes!
Groetjes, Eline en Janice
03 Oktober 2011 - 14:46
Anne:
veel plezier & geniet err van ! -
04 Oktober 2011 - 09:36
Christa:
Ha Chris,
Zo...als het goed is, zit je nu in het vliegtuig richting Suriname. Goed kijken straks hé, naar het naambordje :-)
Ik hoop snel iets van je te lezen! Groeten van ons! C-K-M -
04 Oktober 2011 - 11:56
Gilde:
Daar ga je dan ..... Spannend!!! We denken aan je or! ;) XX -
04 Oktober 2011 - 15:42
Eline:
nelletje.. ik wens je heel veel succes in surinameje zit nu in het vliegtuig ben heel benieuwd naar je verslagen! ik weet dat je het kan! dikke x -
04 Oktober 2011 - 15:59
Pa En Ma:
Lieve Stien,wij zijn net thuis,na een spannende dag hé, we hebben je een
eindje kunnen volgen,maar je was al snel in de wolken verdwenen!
we hopen vlug wat van je te horen,
veel liefs pa en ma en je broertjes -
04 Oktober 2011 - 17:11
San En Miek:
hee sis, daar zit je dan in het vliegtuig, duurde nog ff eeh voordat je echt gingen opstijgen! We hopen snel iets van je te horen als je er bent. Liefs ons -
04 Oktober 2011 - 19:20
Mariska:
Ha Christine,
We wensen je een hele goede tijd toe in Suriname. Sil vroeg of je de arme kindertjes ook ging knippen? En hij dacht dat Sytse ook mee was in het vliegtuig! We hopen snel wat van je te horen. -
04 Oktober 2011 - 19:47
Helene:
Hee Stien,
Als je dit leest zit je dan echt in Suriname. We hopen dat je er een hele goede tijd zult hebben en er goede ervaringen mee op zal doen. groetjes!
de de Kortes uut Biggekeu
04 Oktober 2011 - 22:24
Gilde:
En .. hoe ist nou? Goeie reis gehad? Erg benieuwd naar je eerste krabbel hier!! Succes eej!! X -
05 Oktober 2011 - 13:22
Nellie.:
HoiI Christine,
Goeie reis gehad? leuk om je te volgen!
spannend hoor, ben benieuwd naar je belevenissen,
veel succes!
Groetjes Nellie.
05 Oktober 2011 - 14:26
Joanne:
Hee Stien,
Ik ben zo benieuwd hoe het met je gaat en hoe je reis gegaan is!
Hoop snel wat van je te lezen :)!!
Liefs van Joanne -
05 Oktober 2011 - 16:27
Marit:
Heej meid, Goede reis gehad, veilig aanbeland in paramaribo?
Ben benieuwd naar 1e indrukken!!
Hoop je snel te spreken :) X x.
06 Oktober 2011 - 17:43
Mams:
hoi hoi, jammer dat je nog niet op internet kan Stien! hopelijk wordt er snel naar gekeken,want we wachten met z'n allen op je eerste indrukken uit Suriname!
liefs van ons allemaal! -
06 Oktober 2011 - 18:40